Ny inside-out-beauty-serie

Mille Dinesen lancerer sammen med House of Cosmetics en ny inside-out-beauty-serie med altoverskyggende fokus på balance, og rene, naturlige og økologiske råvarer.

Det meste af sit voksenliv har Mille Dinesen været optaget af ét begreb: balance. Da Milles krop for 20 år siden kollapsede efter en presset og stresset periode, blev Mille tvunget til at indse, at hendes krop og sind var i ubalance. I stedet for at modtage medicinsk behandling gik hun selv igang med at se på årsagerne til, hvorfor hendes krop reagerede, som den gjorde. Det blev startskuddet til en bevidst og sund livsstilsændring, som tog hende igennem alverdens alternative behandlinger, kosttilskud, træning og diæter.

I sin jagt på sundhed gik Mille ’all in’ på restriktive kure og dogmer, men det var først, da hun indså, at det at jage ekstrem sundhed på en fanatisk måde ikke er lig med sund, at hun gjorde sig klart, at der skulle balance i tingene. Langsomt sorterede hun i alle sine erfaringer, så hun til sidst stod tilbage med det, der virker, og det, der gør hende glad. Det, der bringer balance i hendes liv.

»Jeg har været hele vejen rundt i den alternative jungle og brugt min krop som laboratorium. Jeg har skrubbet min krop med karrypulver, fået dryppet varm kærnemælk i panden og drukket muddervand under navnet ‘urtemedicin’ – bare for at nævne en brøkdel – inden jeg fandt frem til det, der rent faktisk virker for mig«

– Mille Dinesen

Milles hjemmerørte “mosekonebryg” af blandt andet Chlorella og Hørfrøolie fik stor opmærksomhed, og der opstod ideen til Balance by Mille Dinesen. For bryggen var ikke det eneste, hun stod og fiflede med. I samarbejdet med House Of Cosmetics – der står bag Ecooking, Lille Kanin og Barberians – blev forskellige plejeprodukter udviklet, med de ingredienser, som Mille synes virker. Serien indeholder alt fra cremer, sæber, til hverdagens små luksusprodukter, som Mille bruger til en stille stund med selvomsorg, hvor hun får hovedet ned i kroppen efter en hektisk dag.

»For mig er sundhed, velvære og skønhed et samspil mellem det indre og det ydre. Sund kost og motion har en kæmpe betydning for mit velvære, og selvomsorgen med plejende produkter er i min verden det, der får det hele til at gå op i en højere enhed. I balance. Derfor gik jeg i gang med at finde frem til formlerne og sammensætningerne i min serie. Det har været vigtigt for mig, at produkterne er så rene og naturlige som muligt og fyldt med økologiske råvarer, så de kan leve op til deres navn, og folk ubekymret kan bruge dem hver dag.«

– Mille Dinesen