Velkommen til min webshop, og Balance by Mille Dinesen

Forretningsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra milledinesen.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og milledinesen.dk.

Fortrydelsesret
Når du handler på milledinesen.dk har du 14 dages fortrydelsesret fra leveringsdagen. Fortryder du købet, sendes varerne retur i intakt emballage og vi sørger for at du får dine penge tilbage. Plomberede varer kan ikke returneres, hvis plomberingen er brudt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, med mindre andet er aftalt. Returpakker til pakkeshop modtages ikke og sendes retur for kundens egen regning.

Varereturnering skal ske til:

HEART MADE MANAGEMENT
Holbergsgade 26, 2. Tv.
1057 København K

Telefon: 25 71 07 62

Ved returnering af varer, anbefaler vi at du benytter en ydelse hvor forsendelsen kan spores, samt at varen sendes som pakkepost, På den måde fjernes tvivl om hvorvidt varen er tilbageleveret til milledinesen.dk

Reklamation 
Som køber har du 24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato. Er der tale om returnering af en reklamation, skal eventuelle fejl eller mangler ved levering fra milledinesen.dk, påberåbes inden 2 måneder efter konstatering af fejl/mangler. Ved returnering medsendes fyldestgørende information med pakken, for at fremme ekspeditionen. Det er din pligt at angive og vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Ved reklamationer skal du kontakte KUNDESERVICE@MILLEDINESEN.DK.

Pris
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med:
Dankort, eDankort, Euro/Master cards, VISA, VISA electron.

Beløbet debiteres når varen afsendes.

Dokumentation og vejledning 
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra milledinesen.dk.

Transport 
Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Håndteringsgebyr kr. 50.- for køb under 800,- kr.

Leveringstid
Leveringstiden er 2-4 dage.

Indpakning
Alle varer leveres indpakket i silkepapir.

Send som gave
Ønsker du at sende som gave, udfylder du leveringsadressen til modtageren under Kundeoplysninger. Varen leveres selvfølgelig lækkert indpakket og ønsker du at skrive en personlig hilsen, udfyldes det i Notat feltet.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos milledinesen.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Personlig data

Milledinesen.dk beholder udelukkende personlig data, der er oplyst af dig selv, når du eksempelvis shopper på webshoppen eller tilmelder dig webshoppen. Milledinesen.dk kender og respektere vigtigheden af online privatliv. Vi garantere at information om vores kunder aldrig er delt med tredje part, med mindre det er en nødvendighed for transaktionen. Milledinesen.dk sælger ikke private informationer til trejde part. Du kan desuden til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

 

Med Venlig Hilsen

Mille Dinesen

 

Dinesen Business

Brumleby 122, København Ø

CVR: 35326766