Collagen Shot

Boost balancen i din krop

For mig skabes balance i samspil mellem det indre og det ydre – og så snart den indvendige balance er i top, bliver man også skøn udenpå. Shottet er mit daglige skønhedstilskud, der er med til at skabe balance i min krop. Skønhed kommer indefra, men vi kan alle bruge en lille hjælpende hånd.

Boost balancen nu

Mille drikker collagen shot

I mit Collagen Shot får du et kosttilskud i drikkeform, som indeholder 10% collagen (fisk), C-vitamin og biotin. Alle vigtige ingredienser for at skabe et godt fundament for en krop i balance.

C-vitamin bidrager til normal dannelse af collagen, som har stor betydning for velfungerende hud, knogler og tænder – men også til opretholdelse af immunsystemets normale funktion, beskytter cellerne mod oxidativt stress, normalt stofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

Biotin bidrager til vedligeholdelse og opretholdelse af normal hud, stofskifte og nervesystem samt vedligeholdelse af normalt hår, hud og slimhinder.

BBMD Collagen Shot er et produkt, som jeg er meget stolt af.

 

collagen shot på blad Collagen Shot kommer i en 50 ml glasflaske, i en pakke med 10 stk. Flaskerne skal ikke opbevares på køl inden åbning, og du kan derfor nemt tage den med på farten i din taske, så du kan tage den når det passer dig.

Shottet kan f.eks. indtages på følgende måder:

1) Én flaske om dagen året rundt.

2) Én flaske hver tredje dag året rundt.

3) Som en 10-dages kur – én flaske om dagen i 10 dage – hold eventuelt en pause på 6 uger og indtages så igen i 10 dage.

Køb Collagen Shot her